Lifecoaching

Lifecoaching is een antwoord op het jachtige leven, de 24 uurs economie en de voortdurende blootstelling aan informatie. De keuzemogelijkheden zijn enorm. Enerzijds zijn we op zoek naar glamour, spanning en sensatie, anderszijds neemt de behoefte aan rust en bewustzijn toe.

Life coach
Als lifecoach, coach ik jou om zelf je persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven vorm te geven. De keuze voor een lifecoach is een persoonlijke. Je word je meer bewust en gaat op zoek naar meer inhoud en zingeving. En altijd draait het om de drie kernvragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.

Wanneer een lifecoach
Als je het moeilijk vindt keuzes te maken; als je het overzicht over je leven een beetje kwijt bent of als je je eenzaam en leeg voelt. De aanleiding kan ook zijn dat je dan jezelf vaak vergelijkt met anderen en zij het in jouw ogen beter doen dan jij. Lifecoaching concentreert zich op de kwaliteit en vormgeving van het leven. Versterking van de balans tussen de persoonlijke wensen en de relatie tot je werk en de wereld om je heen is het doel. Niet voor niets is juist deze vorm van coaching in opmars. Jong en oud vraagt zich af, Is dit nu alles? Steeds eerder staan mensen stil bij vragen over de zin van het leven en ervaren ze een innerlijke onrust. Je voelt je geleefd alsof niet jij zelf de keuzes maken. En twijfelen over je keuzes, je twijfelt over je opleiding, heb twijfels over je carrière en partnerkeuze. Denk aan het leeftijdsdilemma.